Oostelijk de Drukco. (van Xiamen), Ltd.

 

Leverancier van de Farmaceutische verpakking.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd.

Van goede kwaliteit steroid flesjeetiketten voor verkoop
dank zijn juni altijd een genoegen om met u te werken gelukkig weekend achting Steve

—— Steve

Juni, Ik ontving vandaag de etiketten en zij kijken groot! U bent de enige persoon die ik zaken met nu zal doen. Is er een plaats om een commentaar op uw website te maken? Als zo, zou ik blij om over uw grote en snelle dienst zijn te vertellen. Dank u,

—— Albert de V.S.

ik ontvang de stickers en dozen, houd ik van hen werkelijk, dank u voor uw dienst, zal ik zeer spoedig opnieuw tot opdracht geven!

—— Aaron McGill

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Tom

Juni Ik ontving de etiketten en zij kijken voorbij het verbazen:)

—— Kevin Smith

Ik ben online Chatten Nu

Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd.

1 2 3
Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd. Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd. Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd.
Ons kantoor Ons kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Oostelijke druk
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in 2008, Oostelijk (xiamen) het drukbedrijf (hierna worden afgekort zal deze tekst aangezien „Oostelijke druk“) heeft momenteel 120 werknemers, met een jaarlijkse omzet van rond 20 miljoen. Als professionele fabrikant van farmaceutische druk en verpakkende producten, concentreren wij ons bij het aanbieden van klanten „geïntegreerde product productie, creatief ontwerp, R&D-innovatie, multiregionale verrichting en de dienst“.

 

De oostelijke druk in zich tegelijkertijd het concentreren op geneeskunde, druk en verpakkingsproducten, besteedt aandacht aan diversificatie, breid actief kleurenvak uit, reglementeren het giftvakje, het handboek, de stickers, document het vakje, het document en andere verpakkende zaken, producten allerlei milieubescherming druk en verpakkingsproducten.

 

Momenteel, heeft de Oostelijke druk gevestigd de productiebasissen binnen, zhangzhou, wenzhou en andere gebieden, xiamen en de dienstcentra in Hong Kong en andere gebieden van China heeft om globale klanten te dienen.

 

De oostelijke druk is altijd aan „houtwol, unieke vooruitgang geweest,“ aangezien de kernstrategie, opstelling het bedrijfonderzoek en ontwikkelingscentrum, druk het technologie, verpakkingstechnologiecentrum en andere soorten onderzoek en ontwikkelingsafdeling, voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf een rijkdom aan creativiteit en een sterke technische ondersteuning verstrekken.

 

De toekomstige, Oostelijke druk zal de ontwikkelingsstrategie van de industrieinnovatie van wetenschap en technologie, snelle die duw op industrieel R&D wordt gebaseerd en toepassing blijven leiden van intelligente verpakking, actieve die lay-out 4,0 op de gepersonaliseerde drukbehoeften wordt gebaseerd, en het Internet-elektriciteitsmodel van wolk en van de wolkenverpakking platform, die de innovatie van het bedrijf en de technologische verwezenlijkingen op het gebied van nieuwe materialen gebruiken, om het bedrijf te vestigen wordt belangrijke binnenlandse, internationale bekende druk en verpakkende ondernemingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Eastern (Xiamen) Printing Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. june dai

Tel.: +8618206063252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)