Van de Hjtc (Xiamen) Industrie Co., Ltd.

 

Leverancier van de Farmaceutische verpakking.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd certificaten
dank zijn juni altijd een genoegen om met u te werken gelukkig weekend achting Steve

—— Steve

Juni, Ik ontving vandaag de etiketten en zij kijken groot! U bent de enige persoon die ik zaken met nu zal doen. Is er een plaats om een commentaar op uw website te maken? Als zo, zou ik blij om over uw grote en snelle dienst zijn te vertellen. Dank u,

—— Albert de V.S.

ik ontvang de stickers en dozen, houd ik van hen werkelijk, dank u voor uw dienst, zal ik zeer spoedig opnieuw tot opdracht geven!

—— Aaron McGill

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de kwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Tom

Juni Ik ontving de etiketten en zij kijken voorbij het verbazen:)

—— Kevin Smith

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd
Bureau Toekenning het winnen Commissie van de Xiamen de gemeentelijke Partij Bureau werkplaats werkplaats Het afgewerkte product De tentoonstelling De tentoonstelling De tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hjtcdruk
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%
North America: Provide labels, boxes, bottles, etc to 55 clients
Europe: Provide labels, boxes, bottles, etc to 41 clients
Middle East: Provide labels, boxes, bottles, etc to 32 clients
Asia: Provide labels, boxes, bottles, etc to 26 clients
Africa: Provide labels, boxes, bottles, etc to 17 clients
Other countries: Provide labels, boxes, bottles, etc to 15 clients

Vanaf 2021 veranderen onze firmanamen van Oostelijk (xiamen) drukbedrijf de Industrie in van Hjtc (Xiamen) Co., Ltd.

 

 

Opgericht in 2008, (hierna worden afgekort zal deze tekst aangezien „Oostelijke druk“) heeft momenteel 120 werknemers, met een jaarlijkse omzet van rond 20 miljoen. Als professionele fabrikant van farmaceutische druk en verpakkende producten, concentreren wij ons bij het aanbieden van klanten „geïntegreerde product productie, creatief ontwerp, R&D-innovatie, multiregionale verrichting en de dienst“.

 

ons bedrijf in zich tegelijkertijd het concentreren op geneeskunde, druk en verpakkingsproducten, besteedt aandacht aan diversificatie, breid actief kleurenvak uit, reglementeren het giftvakje, het handboek, de stickers, document het vakje, het document en andere verpakkende zaken, producten allerlei milieubescherming druk en verpakkingsproducten.

 

Momenteel, heeft ons bedrijf gevestigd de productiebasissen binnen, zhangzhou, wenzhou en andere gebieden, xiamen en de dienstcentra in Hong Kong en andere gebieden van China heeft om globale klanten te dienen.

 

ons bedrijf is altijd aan „houtwol, unieke vooruitgang geweest,“ aangezien de kernstrategie, opstelling het bedrijfonderzoek en ontwikkelingscentrum, druk het technologie, verpakkingstechnologiecentrum en andere soorten onderzoek en ontwikkelingsafdeling, voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf een rijkdom aan creativiteit en een sterke technische ondersteuning verstrekken.

 

De toekomst, onze companywill blijft de ontwikkelingsstrategie van de industrieinnovatie van wetenschap en technologie, snelle die duw op industrieel R&D wordt gebaseerd en toepassing leiden van intelligente verpakking, actieve die lay-out 4,0 op de gepersonaliseerde drukbehoeften wordt gebaseerd, en het Internet-elektriciteitsmodel van wolk en van de wolkenverpakking platform, die de innovatie van het bedrijf en de technologische verwezenlijkingen op het gebied van nieuwe materialen gebruiken, om het bedrijf te vestigen wordt belangrijke binnenlandse, internationale bekende druk en verpakkende ondernemingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. june dai

Tel.: +8618206063252

Fax: 86-187-5920-0098

Direct Stuur uw aanvraag naar ons